Gyakori kérdések


Árak és áfa
 
Az OrthoDepot a számlákat EUR állítja ki, felszámítva a jelenlegi 27%-os magyarországi áfát.
 
Kívánság esetén a magyar áfa felszámítása nélkül küldjük el az árut. Kérjük, ehhez a rendelési folyamat végén adja meg közösségi adószámát (pl. „HU12345678”).
 
 

Mennyibe kerül a szállítás?

Magyarország: ingyenes szállítás (az UPS által) 200 € (átszámítva kb. 62.000 HUF) nettó vásárlási érték felett. Ellenkező esetben csak 9,90 € (átszámítva kb. 3.000 HUF) a csomagolás és a szállítás.


 A feladást mindig németországi központi logisztikai központunk végzi.
 
Az EU-n belüli termékszállítások mindig vámmentesek. Ezért nincs behozatali vám vagy illeték.
 
 

Mennyi ideig tart a rendelésem szállítása?

Vásárlóink általában 2-3 munkanapon belül kapják meg a rendelésüket. Amennyiben egy cikket utólag kell szállítani, az OrthoDepot természetesen viseli a további felmerülő szállítási költségeket. Kérjük, hogy rendkívül sürgős rendelés esetén telefonon érdeklődjön a szállítási időről. 
 


Hogyan fizethetem ki a rendelt árut?

Hitelkártya (MasterCard, Visa, American Express):

A shopban történő vásárlás esetén a kártyáját közvetlenül a magyarországi áfát tartalmazó teljes összeggel terheljük meg.

A kiszállítással együtt megkapja a teljes vásárlásról szóló számlát.
 
Ha egyes cikkeket nem tudunk azonnal elküldeni, akkor ezeket egy szállítólevéllel (újabb számlázás nélkül) később szállítjuk ki.
 
Amennyiben a megrendeléskor megadta az európai adószámát, akkor felülvizsgálat után az áfát jóváírjuk a hitelkártyájára.

 

Hogyan tudok kapcsolatba lépni az OrthoDepot-tal?

Ha bármilyen kérdése, észrevétele vagy javaslata van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az info@orthodepot.eu címen vagy telefonon a jobb oldalon látható telefonszámon.

[angol]  0049 911 / 274 288-15
[spanyol]  0049 911 / 274 288-14                      
[német]  0049 911 / 274 288- 0